Skip to main content

TIP MENGIKUTI PAID SURVEY 2019


Tip mengikuti PaidSurvey


Hai korangggg ! dah menyertai mana mana servey berbayar tapi tak tahu macam mana nak buat yang terbaik dalam menghasilkan mata ganjaran ???

Mula-mula menyertai servey berbayar mesti korang tertanya tanya kenapa jarang dapat soalan? Kenapa selalu di tendang keluar? Mesti korang terfikir  macammana nak pastikan ada peluang nak menyertai setiap soalan kannn ? Ok jom saya kongsikan sedikit tips terbaik dalam menyertai serevey berbayar๐Ÿค“

 1.Benda pertama korang kena pastikan isi semua detail dengan tepat dan jujur,ianya WAJIB di isi bagi  memudahkan pihak panel mencari soalan yang sesuai untuk kriteria anda.

2 .Jawab soalan dengan jujur,ada kalanya soalan mereka macam Soalan KBAT๐Ÿค”๐Ÿ˜…..Kena fahami soalan baru jawab.Silap jawab boleh menyebabkan anda kurang menerima soalan tinjauan dari pihak mereka.Pihak Paidsurvey boleh kesan kalau anda menipu๐Ÿ˜….

3.Kalau boleh,setiap kali ada masuk soalan tinjauan yang baru terus cepat masuk ke email jemputan / app panel tersebut.Sebab terlalu ramai yang mengikuti paidsurvey,jadi siapa cepat dia dapat soalan tu.Bergantung dengan tuah masing masing๐Ÿ˜…

4. Adakalanya anda ditolak bukan sebab lambat mengikuti,tetapi kerana anda tidak layak untuk survey tersebut.Dalam erti kata lain,mungkin soalan survey sesuai untuk  paserta yang tinggal di kawasan A,tetapi anda tinggal di Kawasan B.Kerana itu anda tidak layak untuk menjawab soalan yang tidak berkaitan dengan anda.

๐Ÿ“ŒYang ni sangatttt pentinggg !
Kena rajin log in app pihak paidsurvey,adakalanya tidak ada pemberitahuan masuk ke email mungkin atas masaalah tertentu.Dengan log in ke app pihak mereka,peratus anda untuk menjawab survey lebih tinggi.Dengan cara itu point / wang lebih cepat terkumpul dan boleh di tebus dengan cepat !

Ok,ni saja buat masa ini.Semoga kita semua berHASIL !!! Semoga Bermanfaat !!

**Sesuai untuk yang selalu ada masa terluang,ada data internet & rajin menghadap hp atau pc ๐Ÿ˜…..Manfaatkan internet anda,jadikan satu pelaburan yg bernilai !

๐Ÿ—Untuk korang yang inginkan wang segera,ini bukan pilihan yang tepat.Pemberian mata / wang mengambil masa yang sedikit lama untuk di miliki.

๐Ÿ”ฐKepada anda yang teringin mahu mencuba,jangan buang masa ,jom SIGN Up Noww ! (FREE)

 Antara Link panel paidsurvey yang anda boleh ikuti

https://www.roslinahsalam.ml/2018/11/salam-sejahtera-semua-kali-ni-saya-akan.html

SEMOGA BERJAYA SEMUA !!

Comments

Popular posts from this blog

KISAH PUTERI SYURGA,AULIA

Tali pengikat kakimu jadi kenangan
KISAH PUTERI SYURGA,Aulia.Semoga cerita ini jadi penguat semangat buat ibu yang mempunyai bayi pramatang.
Kisah Tahun lepas,tapi baru tahun ini saya ada kekuatan untuk menulis.๐Ÿ˜”


13 / 12 / 2017  Lokasi : Rumah ,6.30 a.m Seawal pagi perut rasa memulas,rasa tidak selesa.Jika contraction mustahil,masih terlalu awal 27minggu usia kandungan.Kalau ya mungkin saja hendak bersalin seperti anak no3.Pramatang 27 minggu November 2011. Naluri keibuan,semua akan dapat merasa bila contraction sebenar sudah bermula.Lebih lebih lagi bila ini pengalaman melahirkan anak yang ke 6.Lebih banyak pengalaman bersalin.Cuma kali ni ada tanda darah yang banyak.Bukan seperti kandungan sebelumnya,yang hanya sedikit tanda darah. Sakit semakin kerap,nak atau tidak kena ke hospital jugak.Di sebabkan saya ada sejarah kelahiran pramatang,sentiasa kena bersiap sedia bila tiba waktunya.
Lokasi : hospital ,7 a.m Setibanya di hospital,kes saya di segerakan.Doktor bertugas memeriksa den…

Hasilkan Wang melalui INTERNET 2019 !!

Salam Sejahtera Semua ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
Kali ni Saya akan tunjukkan cara untuk menghasilkan WANG tanpa sebarang Modal atau caj tambahan

Ianya melibatkan syarikat kaji selidik yang berdaftar dan memerlukan anda untuk menjawab semua soalan kaji selidik dari pihak mereka,kemudian anda akan menerima point atau bayaran dalam pelbagai nilaimatawang  seperti USD atau SGD yang akan dimasukkan keakaun ewallet seperti PayPal.

Ok,bagi yang TIDAK BERMINAT SILA ABAIKAN / BERHENTI MEMBACA ๐Ÿ˜…Bagi yang betul betul mahu memulakan sesuatu penghasilan wang yang BARU,sila BACA SAMPAI HABIS ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜…

Selepas menjawab soalan,anda akan di bayar dengan point atau wang dalam nilai USD ๐Ÿ˜Dan point / wang tu boleh di cashOut melalui Akaun PayPal atau di tebus kepada kupon belian tertentu.

Apa tu akaun PayPal ??? Lihat sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡


https://www.paypal.com/kn/webapps/mpp/account-selection


Sebelum memulakan sebarang penyertaan ke mana mana syarikat kaji selidik,Sila Wujudkan ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

๐Ÿ“ŒAkaun Email atau Gmail ๐Ÿ‘‰ Setiap jemputan soalan kaj…

Resepi Doh Karipap Rangup Tahan Lama

Hai Koranggg ! Assalammualaikum ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kali ini Saya akan kongsikan resepi Doh Karipap Rangup Tahan Lama.Hmm๐Ÿค”๐Ÿค”...Pernah tak korang buat karipap lepas goreng  pagi elok jer rangup garing,dah ke petang nak makan dah lembik๐Ÿ˜….. Ok jom saya share cara buat doh yang memang mudah dan berjaya mengekalkan kerangupan karipap ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐Ÿ“ŒDoh Karipap Bahan Bahan 1.Tepung  Gandum 3cwn 2.Minyak 1cwn(panaskan) 3.garam 1sdk 4.air 1/2 cwn (Bahan ni sebenarnya korang  boleh main agak agak jer yang penting minyak kena banyak dari air)
๐Ÿ“ŒCara Cara 1.Masukkan tepung & garam dalam bekas yang selesa untuk korang gaul. 2.Masukkan sedikit air,dan sebatikan dengan tepung. 3.Masukkan minyak yang sudah di panaskan terlebih dahulu,tuang sahaja di dalam tepung  tadi dan uli sehingga menjadi doh. 4.Sekiranya doh belum boleh di adun,hanya tambahkan minyak (bukan yang panas) 5.Uli sehingga doh benar benar sedia untuk di guna.
*resepi ni lah saya guna untuk berniaga,alhamdulillah ramai peminat beliau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜…
๐Ÿ“Œmenggor…