Skip to main content

Hasilkan Wang melalui INTERNET 2019 !!





Salam Sejahtera Semua ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
Kali ni Saya akan tunjukkan cara untuk menghasilkan WANG tanpa sebarang Modal atau caj tambahan

Ianya melibatkan syarikat kaji selidik yang berdaftar dan memerlukan anda untuk menjawab semua soalan kaji selidik dari pihak mereka,kemudian anda akan menerima point atau bayaran dalam pelbagai nilaimatawang  seperti USD atau SGD yang akan dimasukkan keakaun ewallet seperti PayPal.

Ok,bagi yang TIDAK BERMINAT SILA ABAIKAN / BERHENTI MEMBACA ๐Ÿ˜…Bagi yang betul betul mahu memulakan sesuatu penghasilan wang yang BARU,sila BACA SAMPAI HABIS ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜…

Selepas menjawab soalan,anda akan di bayar dengan point atau wang dalam nilai USD ๐Ÿ˜Dan point / wang tu boleh di cashOut melalui Akaun PayPal atau di tebus kepada kupon belian tertentu.

Apa tu akaun PayPal ??? Lihat sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡


  • https://www.paypal.com/kn/webapps/mpp/account-selection



Sebelum memulakan sebarang penyertaan ke mana mana syarikat kaji selidik,Sila Wujudkan ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

๐Ÿ“ŒAkaun Email atau Gmail ๐Ÿ‘‰ Setiap jemputan soalan kaji selidik akan dihantar melalui email yang anda daftarkan.

๐Ÿ“ŒAkaun PayPal๐Ÿ‘‰Sebarang point atau wang(USD) boleh di tukar kepada MYR melalui Akaun PayPal.Sila gunakan email yang sama semasa membuka Akaun Paypal untuk memudahkan sebarang urusan transaksi dikemudian hari.

Sudah buat dua benda tu??? Ok jom lihat
antara Link Syarikat Kaji Selidik yang akan memberi pulangan wang / point kepada Anda ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿค”

*Sebelum tu untuk Pengetahuan Semua,Sebarang penyertaan tidak di kenakan sebarang caj atau tidak memerlukan Modal..Ianya PERCUMA !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐJadi tidak perlu risau tentang RISIKO RUGI ! ๐Ÿ˜ƒ

Antara Syarikat Soal Kaji Selidik Yang memberi Ganjaran Ialah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

๐Ÿ“ŒOponion PaidSurvey

๐Ÿ‘‰https://www.opinionworld.com/

Pihak mereka memberi pulangan wang dalam nilai USD.Setiap soalan servey mempunyai nilai tertentu.Setelah ganjaran anda mencecah USD$12.50 boleh di tebus ke akaun Paypal anda.




๐Ÿ“ŒThe Panel Station

๐Ÿ‘‰http://www.thepanelstation.com

The Panel Station,salah satu servey berbayar yang memberi mata ganjaran selepas menjawab servey.Setelah mata ganjaran anda  mencecah 3000mata,anda boleh menebus mata ganjaran tersebut kepada kupon tertentu yang ada dalam senarai mereka.


๐Ÿ“ŒRakuten Insight Surveys

๐Ÿ‘‰http://in.m.aipsurveys.com

Rakuten Insight Servey yang dulunya dikenali sebagai aip survey.Memberi pulangan dalam bentuk Epoint.Setelah mencecah 2000 Epoint,boleh di tebus kepada baucar tertentu yang disediakan didalam senarai baucar tebus epoint.2000 Epoint bersamaan dengan Rm20



๐Ÿ“ŒGloviss

๐Ÿ‘‰http://panel.oviss.com/Account/Login?ReturnUrl=MwAxADcANAAwAA==t@t

Satu panel servey berbayar yang membantu ahlinya menyertai mana mana servey.Pihak Gloviss akan memberi anda makluman soalan servey melalui email anda.Setiap 3000point bersamaan Rm30,boleh di tukar kepada baucar yg mereka sediakan bernilai Rm30.Atau di Tebus ke akaun anda.



๐Ÿ“ŒMobrog

๐Ÿ‘‰https://www.mobrog.com/my/paid-online-surveys/sign-up-malaysia.html?membership_promotion=0&i_invite=7466247-5c00a04f49f18&rkm=38

Mobrog,satu panel servey berbayar yang memberi pulangan wang dalam nilai USD.Setelah wang anda bernilai USD$6.25,anda sudah boleh menebus ke akaun paypal anda.



๐Ÿ“ŒPaid Viewpoint.Com

๐Ÿ‘‰http://paidviewpoint.com/?r=p3gzqp

Paid View Point,memberi ahlinya setiap kali servey $0.03 .Boleh di tebus ke paypal setelah mencecah $14.65.



๐Ÿ“ŒTOLUNA

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡https://my.toluna.com/referral/roslinah1989


Toluna salah satu servey berbayar yang menyediakan ahlinya kelebihan untuk mengajukan pungutan suara didalam aktiviti servey sesama ahli Toluna sendiri.Banyak kelebihan didalam mengikuti toluna,mata ganjaran yang boleh di tebus kepada paypal,mata air asia ataupun baucar.

Setiap tukaran mata ganjaran mempunyai nilai tertentu.Contohnya anda perlu mempunyai 16320mata untuk menebus rm20 ke akaun paypal.Manakala untuk menebus mata air asia BIG anda haruslah mempunyai 11000mata yang bersamaan dengan 250mata air asia Big.


๐Ÿ“ŒYOU GOV

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://my.yougov.com/refer/zN0FHNV6tqROeqCQsPkBkQ/


You Gov ialah syarikat servey berbayar dari Singapore.Ia memberi pulangan mata ganjaran yang boleh ditebus keakaun paypal,air asia big,unicef dan tambah nilai.Hanya boleh di tebus apabila mata mencecah 5000 mata.Untuk nilai tukaran ke akaun paypal,5000mata bersamaan SGD$25 iaitu Rm70.

Buat masa ini,hanya itu servey berbayar yang saya hendak kongsikan kepada anda semua.

Sebenarnya lebih banyak lagi syarikat yang memberikan pulangan selepas sesi soal kaji selidik di jalankan.Yang saya senaraikan  di atas hanyalah sebahagian sahaja.Untuk lebih lanjut boleh cari lagi dengan Mr.Google๐Ÿ˜…

*Copy Link dan Tekan WEB SEARCH untuk anda terus bertemu PANEL SYARIKAT SURVEY

**Link di atas akan membawa anda terus kepada Syarikat Soal Kaji Selidik.

***Jadikan Internet anda berHASIL !


๐Ÿ’ฒ๐Ÿค”๐Ÿ“Œdah sign up nanti boleh lihat tip dalam mengikuti servey berbayar yang mungkin boleh membantu anda dalam menjelajah lebih banyak soalan tinjauan berbayar๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡


https://www.roslinahsalam.ml/2018/12/tip-mengikuti-paid-survey.html

SELAMAT MENCUBA SEMUAAAA!

Comments

Popular posts from this blog

KISAH PUTERI SYURGA,AULIA

Tali pengikat kakimu jadi kenangan
KISAH PUTERI SYURGA,Aulia.Semoga cerita ini jadi penguat semangat buat ibu yang mempunyai bayi pramatang.
Kisah Tahun lepas,tapi baru tahun ini saya ada kekuatan untuk menulis.๐Ÿ˜”


13 / 12 / 2017  Lokasi : Rumah ,6.30 a.m Seawal pagi perut rasa memulas,rasa tidak selesa.Jika contraction mustahil,masih terlalu awal 27minggu usia kandungan.Kalau ya mungkin saja hendak bersalin seperti anak no3.Pramatang 27 minggu November 2011. Naluri keibuan,semua akan dapat merasa bila contraction sebenar sudah bermula.Lebih lebih lagi bila ini pengalaman melahirkan anak yang ke 6.Lebih banyak pengalaman bersalin.Cuma kali ni ada tanda darah yang banyak.Bukan seperti kandungan sebelumnya,yang hanya sedikit tanda darah. Sakit semakin kerap,nak atau tidak kena ke hospital jugak.Di sebabkan saya ada sejarah kelahiran pramatang,sentiasa kena bersiap sedia bila tiba waktunya.
Lokasi : hospital ,7 a.m Setibanya di hospital,kes saya di segerakan.Doktor bertugas memeriksa den…

Resepi Doh Karipap Rangup Tahan Lama

Hai Koranggg ! Assalammualaikum ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Kali ini Saya akan kongsikan resepi Doh Karipap Rangup Tahan Lama.Hmm๐Ÿค”๐Ÿค”...Pernah tak korang buat karipap lepas goreng  pagi elok jer rangup garing,dah ke petang nak makan dah lembik๐Ÿ˜….. Ok jom saya share cara buat doh yang memang mudah dan berjaya mengekalkan kerangupan karipap ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐Ÿ“ŒDoh Karipap Bahan Bahan 1.Tepung  Gandum 3cwn 2.Minyak 1cwn(panaskan) 3.garam 1sdk 4.air 1/2 cwn (Bahan ni sebenarnya korang  boleh main agak agak jer yang penting minyak kena banyak dari air)
๐Ÿ“ŒCara Cara 1.Masukkan tepung & garam dalam bekas yang selesa untuk korang gaul. 2.Masukkan sedikit air,dan sebatikan dengan tepung. 3.Masukkan minyak yang sudah di panaskan terlebih dahulu,tuang sahaja di dalam tepung  tadi dan uli sehingga menjadi doh. 4.Sekiranya doh belum boleh di adun,hanya tambahkan minyak (bukan yang panas) 5.Uli sehingga doh benar benar sedia untuk di guna.
*resepi ni lah saya guna untuk berniaga,alhamdulillah ramai peminat beliau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜…
๐Ÿ“Œmenggor…